Prodaje u BiH cijelo jezero, otkrio i za koju cijenu

U ovdašnjim oglasima može se na prodaji naći sve i svašta, od igle do lokomotive, a ovih dana na najpoznatijem online oglašivaču u BiH se posebno izdavaja jezero koje prodaje Rado Lukić iz Ugljevika.

Površina koja je na prodaji je 1,5 hektar, od čega 70 odsto zauzima voda. Jezero je vještačko, poribljeno šaranom, i nalazi se u mjestu Ugljevička Obrijež, dva kilometra od centra Ugljevika, piše Srpskainfo.

Lukić za Srpskainfo kaže da je zemljište njegovo vlasništvo 1/1 i da ga je on kupio prije desetak godina od bivših vlasnika.

– Tu je prije bila proizvodnja poljske cigle. Ja sam to kupio i sve sredio, uložio sam pozamašne pare i doveo u red. Vodu iz jezera sam nosio na analizu i potvrđeno je da je riječ o kvalitenoj vodi. Zato sam kupio cisternu šarana i ubacio ribu u jezero – priča Lukić.

Postoji asfaltni put do jezera koje je potpuno ograđeno, imaju dva funkcionalna objekta, voda, struja, kanalizacija, te bežični internet. Lokacija je, kako tvrdi, pogodna za turističke aktivnosti.

– Ja sam ove godine napunio 70 godina i da vam pravo kažem – nemam više fizičke snage da nastavim sa ovim. Imam dva sina koji imaju svoje poslove i nemaju vremena za ovo. To je jedini razlog zbog kojeg prodajem imanje – objašnjava Lukić.

Cijena nije tajna i ona iznosi 160.000 do 170.000 KM.

– Dolaze ljudi, gledaju, raspituju se i dive se. Za sada kupca nema – kaže ovaj prodavac jezera, koji je oglas objavio 5. juna.

Related posts