Pretučena dvojica mladića: Irfan i Nedžad otišli pod Bijeli brijeg, a onda…

Nedžad i Irfan Ćurić,dvojica Mostaraca otišli su u srijedu pod Bijeli brijeg pogledati premijerligašku utakmicu između Zrinjskog i Želje.

Nedžad i Ismar pretučeni nakon utakmice Zrinjskog i Željezničara Nedžad i Ismar pretučeni nakon utakmice Zrinjskog i Željezničara

Nakon što je utakmica završena, a dvojica mladića napustila stadion i krenula prema parkingu, gdje su i pretučeni.

– Možda jedno 10 metara prije auta, čuo sam da je nešto udarilo, okrenuo sam se, Irfan leži na podu. Da vidim ko je, okrenuo se, mene udariše… Ne sjećam se osim da sam čuo kad je jedan rekao dajte bokser. Pustili su me tad, ja sam uspio pobjeći u ”Piramidu – rekao je Nedžad Ćurić.

– Neko me udario s leđa u potiljak i pao sam naprijed i ne sjećam se više ničega osim da su me udarili dva puta u glavu i jednom u leđa – rekao je Irfan Ćurić.

Od udarca u glavu slomljena mu je vilica i pomjerena dva zuba, prenosi City TV.

Kako kažu ova posjeta nije bila provokacija, kako se priča, jer su utakmicu posmatrali mirno, bez bilo kakvih obilježja.

– Kada smo pošli na Željinu tribinu policija nas je vratila i rekla oni moraju biti sami ne smije niko biti s njima. Mi smo normalno ušli na tribinu dole i sjeli kao i ostali ljudi. Gledali utakmicu, pratili i to je to – rekao je Nedžad.

Related posts