Potvrđeno da tijelo pripada nestalom mladiću: Amara porodica prepoznala po odjeći

Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. maja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle, potvrdili su nalazi obdukcije.

O pronalasku tijela nestalog mladića obavještena je i njegova porodica. Kako saznajemo, porodica je tijelo Amara prepoznala po njegovoj odjeći.

Prema nezvaničnim informacijama s kojima raspolaže portal Tuzlanski.ba, Ramić je izvršio samoubistvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle. Kako nam je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja.

Na mjestu pronalaska tijela nalaze se pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac. Kao što je poznato, Amar Ramić posljednji put je viđen 2. maja ove godine.

Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio skupa sa svojim roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere. U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilene zaštite, te članovi porodice i brojni prijatelji.

Related posts