Posvađao se s vozačem Fieste, pa se džipom zabijao u parkirana auta

Bizarni primjer neviđenog drumskog nasilja u kojem je nasilnika snimila kamera dok se više puta terenskim vozilom u parkirano vozilo.

Nemili događaj dogodio se na ulicama Sacramenta, a do incidenta je došlo nakon što se 40-godišnji Garsija Alvarez posvađao s vozačem Ford Fieste.

Alvarez je nakon toga odlučio svojim Trailhawkom prati Forda i nakon određenog vremena se zabio u Fiestu, i to nekoliko puta.

Tu njegovo divljanje ne prestaje, već nastavlja da vozi gradom i par ulica dalje se bez ikakvog razloga zalijeće u parkiranu Hondu CR-V. Nakon toga se još nekoliko puta zalijeće u japanski SUV da bi na kraju, nakon što je onesposobio i svoje vozilo, izašao i počeo skakati po krovu Honde.

Ubrzo dolazi i policija koja ga je uhapsila i smjestila na sigurno.

Alvarez je tokom hapšenja pao s krova Honde, pa je završio i u bolnici, ali na kraju se mora suočiti s nimalo bezazlenom optužnicama za vandalizam i napad smrtonosnim oružjem.

Naknadnim vještačenjem utvrđeno je kako je Alvarez bio pod uticajem narkotika, ali još uvijek nije poznato zašto se baš namjerio na parkiranu Hondu.

(Index.hr)

Related posts