Porodične fotografije platili 400 KM, ostali u čudu kad su ih dobili

Porodične su fotografije zasigurno među najdragocjenijim uspomenama, stoga se mnogi odlučuju da umjesto spontanog, amaterskog fotkanja u vlastitoj režiji, taj posao ipak povjere profesionalnom fotografu.

Da to nije uvijek i bolja opcija, uvjerili su se mladi supružnici Pam i Dave Zaring. Nakon što su svoje fotografije, koje su platili 250 dolara (400 KM), čekali čak osam mjeseci, na mail im je stiglo krajnje neugodno, ali i urnebesno iznenađenje.

Fotografije su objavili na Facebooku, a post je, u samo četiri dana, postao viralni hit te je podijeljen gotovo 400.000 puta.

“OK. Ovo nije šala. Platili smo fotografkinji, koja je tvrdila da je profesionalka, od 2 do 250 dolara za porodično fotografiranje. Pogledajte molim vas ove stvarne fotografije koje nam je dostavila … Rekla je da su sjene bile strašno loše, tog prekrasnog, vedrog, sunčanog dana, te da ju njen profesor nikada nije naučio kako retuširati fotografije. Slobodno ih podijelite, doslovno se nisam ovako jako smijala godinama”, napisala je Facebooku Pam Zaring, još jednom napomenuvši da nije riječ o šali nego o “konačnom proizvodu” iz jednog foto studija.

Zaringovi su priznali da se godinama nisu ovako od srca smijali, ali i napomenuli da im je ovo definitivno najskuplja komedija do sada, a za njihovu su se nevjerovatnu priču odmah zainteresirali i mediji.

Related posts