Porodica iz BiH proživljava horor: Zmije ih istjerale pod vedro nebo

Porodica Jerosimović iz Jezerke kod Kotor Varoša, koja preživljava u trošnoj baraci, pronašla je juče na tavanu dvije zmije zbog kojih će, dok im ne bude sagrađena kuća, spavati pod vedrim nebom ili u šatoru.

U jednoj prostoriji koja im je i spavaća i dnevna soba, ali i kuhinja, dok kupatilo nemaju, uz oca Duška i majku Muneveru odrasta desetogodišnja Nikolina. Duško kaže da u baraku više ući ne smiju, a kamoli prespavati, prenosi Glas Srpske.

– Supruga je vidjela dvije zmije na tavanu, uplašila se, kćerki ništa ne smijem ni reći. Ubio sam zmije, nadam se da ih nema više, ali u kuću ući ne smijemo. Spavaćemo u nekom šatoru ili u autu – rekao je Jerosimović.

Nakon što je objavljena priča u medijima o ovoj porodici, pomoć je počela stizati na njihovu adresu. Jedan od organizatora humanitarne akcije, vlasnik Radio stanice “Snaga Krajine” Milomir Dafunić, sa svojom ekipom upustio se u veliku humanu misiju da desetogodišnjoj Nikolini do idućeg rođendana sagradi novi dom.

Svi koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na ime Milomir Dafunić, žiro račun broj: 567-241-59004918-21 sa naznakom “uplata za Jerosimoviće” ili pozvati broj 066/971-687.

Related posts