Policajci ucijenjivali manekenku pa snimak objavili na internetu

Manekenka koja je završila u policijskoj istaniu kolumbijskom gradu Cali gdje je prisiljena na striptiz pred muškim zatvorenicima tuži policajce jer su snimak podijelili na internetu.

Katherine Martinez tvrdi kako su joj policijaci kazali da treba skinuti haljinu i pokazati im svoje privatne dijelove ako želi da dobije stolicu za sjesti i da joj skinu lisice kojima je bila zavezana za prozor.

Video prikazuje 27-godišnjakinju koja tvrdi da se skinula jer je bila pijana i htjela je sjesti na stoliuc jer je istegnula zglob, a šef policijske stanicu Hugo Casas priznao je kako su policajci objavili video na internetu i kazao je kako žali zbog njihovih postupaka.

– Snimali su je mobitelima umejsto da ju zaustave u tome što je radila i zaštite njezino dostojanstvo. Nakon svega počeli su video dijeliti WhatsApp-om. Policajci su identificirani i disciplinski sud trenutno istražuje slučaj. Jedan od njih je patrolni policajac koji je dovezao ženu u stanicu, a drugi je pod istragom jer joj nije pomogao.

Majka jednog djeteta i bivša psihoterapeutkinja koja je dala otkaz u bolnici kako bi počela raditi kao model i DJ kazala je kako je jedan počeo vikati da podigne haljinu.

– Sjećam se nekih stvari, ali ne svega. Sjećam se da su mi rekli da me snimaju – kazala je Martinez koja im je prije nego li je skinula pokazala srednji prst.

– Odvratno je i sramotno jer su me natjerali da to učinim da bi dobila stolicu. Još uvijek ne mogu hodati kako spada zbog povrijeđeno zgloba, ali emocionalno se osjećam još gore – zaključila je.

Related posts