Pila je četiri litara vode dnevno i evo šta joj se dogodilo

Shefali Sood odlučila je promijeniti navike u ispijanju vode kako bi vidjela kakve će to posljedice imati na njezin život. Deset dana pila je četiri i pol litre vode dnevno te svoje iskustvo podijelila s čitateljima Times of India.

Prema stručnjacima, osoba bi trebala piti litru vode na svakih 15 kilograma težine, što je za Shefali značilo da mora piti 4,3 litre, što je odlučila zaokružiti na 4,5. Vrlo je brzo počela osjećati pozitivne posljedice na svom zdravlju.

Kaže da se osjećala mnogo lakše unatoč tome što je pila mnogo više nego prije. Također, kaže da je osjetila da joj je tijelo mnogo aktivnije i da je imala više energije.

“Ubrzo sam počela trebati upravo toliko vode. Najprije sam osjećala kao da na silu pijem tu vodu, ali nakon dva dana bi mi se usta sušila ako ne bih pila toliko vode”, kaže.

“Mokraća mi je bila vrlo bistra, ali morala sam na WC svakih sat vremena. Pogotovo ujutro”, tvrdi. Ono što ju je najviše iznenadilo je povećanje seksualne želje.

“Nisam sigurna je li to bilo zbog stalne potrebe za mokrenjem što je stvaralo pritisak na moje genitalije ili zbog više energije, ali tu sam osjetila veliku promjenu”, kaže ona.

Osim toga, koža joj se poboljšala, a probava ubrzala, što je utjecalo na njen izgled.

Related posts