Perez odbija susret s Modrićem uprkos njegovoj želji da pređe u Inter

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno odbija susret s nogometašem Lukom Modrićem iako hrvatski nogometaš želi napustiti kraljevski tim i preći u Inter.

Modrić ima ugovor s Realom koji važi još dvije godine, a u prethodnim danima je postalo jasno da je na meti Intera. Ipak, Calciomercato navodi da predsjednik Perez odgađa susret s Modrićem u nadi da će se nogometaš predomisliti i odlučiti na ostanak u Realu.

Perez navodno ne želi ozbiljno shvatiti Modrićevu želju da napusti Real te se nada da će ostati. Nešto ranije je Modrićev saigrač Cristiano Ronaldo otišao iz Reala u Juventus.

Trener Intera Luciano Spalletti je nedavno govorio o Modriću, ali nije izrazio nadu da će on zaista doći u redove Nerazzurra. Neki mediji su naveli da Modrićev agent govori o mogućem odlasku svog klijenta kako bi mu osigurao novi i unosniji ugovor u Realu.

Iako ima 32 godine, Modrić je ključan za uspjehe Reala, a na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji je predvodio reprezentaciju Hrvatske do titule viceprvaka.

U Interu su trenutno trojica hrvatskih reprezentativaca, a to su Ivan Perišić, Macelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Related posts