PARNI VALJAK u Bihaću nakon 20 godina

Nakon dugogodišnje saradnje sa grupom Parni valjak, razvijenih poslovnih i prijateljskih odnosa Stage Art d.o.o. je predložio grupi Parni valjak da obilježi svojih 40 generacija postojanja i 20 godina od zadnjeg koncerta u Bihaću koji se i tada desio u sportskoj dvorani Luke.

Koncert koji je tad odsviran vrhunski na najboljim tehničkim uslovima tog vremena i video snimanje RTV USK-a reemitiran je desetine puta kao jedan od najboljih koncerata iz tog vremena koji se ikad desio u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Mnogi koncerti su se desili u međuvremenu, tehnika je napredovala ali su priče o tom koncertu uvijek zaustavljale dah.

Kao da je bilo jučer, onaj ko vrijedi ne blijedi samo raste u očima onih koji ih vole i poštuju njihov rad. Novi albumi, novi hitovi, veliki koncerti, velika tehnika, i ponovni vrh jugoistočne Evrope po koncertnom izražaju, energiji, hitovima i tehničkim preuvjetima koji su razlog da za nekog kažemo da je najbolji u svom poslu. Bosanci vole reći nema šuplje sve je istina kad oni nastupaju govori o neponovljivim dijelovima koji se mogu samo uživo doživjeti na koncertu Parnog valjka.

I evo ih ponovno kod nas na Unsko sanskom kantonu u gradu Bihaću i u sklopu projekta Winter Story da uljepšaju tešku polarnu zimu koja polako odmiče, da donesu lijepe trenutke, podsjete one koji su se uz njih zaljubili da je ljubav vječna uz Parni valjak. O grupi Parni Valjak je suvišno govoriti postoje više od 40.godina a za vrijeme postojanja izdali su desetine albuma i kompilacija stotine hitova i osvojili prestižne nagrade što se vidi i kroz pjesmu Opet se smijem:

PARNI VALJAK | Bihać sportska dvorana Luke

Subota 25.02.2017. godine od 20:00 sati

Jedinstvena cijena ulaznice: 15,00 KM

FAN PIT ispred bine: 20,00 KM

Prodajna mjesta ;

Bihać – Sportska dvorana Luke,
Bihać – Ispred Nacionalnog parka „Una„ (kod sata)
Media group PC Bingo,
Turistička agencija Mix Comerce,
Irish pub,
Friends pub,
Radio Bosanska Krupa,
Krupaturist Bosanska Krupa,
Foto – knjižara DINO Cazin,
Bingo Cazin
Radio Velika Kladuša

VIP ulaznice se mogu rezervirati po broju stola i nacrtu ali se moraju uplatiti u roku 24 sata koliko vrijedi rezervacija.

Najbolji muzički tehnički spektakl koji možete vidjeti na prostoru južne Evrope Veliki koncert prati i velika profesionalna tehnika što omogućuje evropski ugođaj na koncertu.

Grijanje dvorane Luke obezbjeđeno standardnim griajnjem i topovima za grijanje.

Dobro došli da se zajedno smijemo i uživamo.

Related posts