Ovako izgleda unutrašnjost BMW-a Serije 8

Korisnik Instagrama Wilcoblok je u januaru ove godine objavio fotografije BMW-ove Serije 8, a sada je otkrio kako izgleda unutrašnjost kabrioleta.
Crveni interijer pripada modelu 850i s M Sport opremom, a očekivano posjeduje i BMW-ovu potpuno novu instrument tablu.

Dok se većina brojnih premium proizvođača automobila poput Audija fokusira na zamjenu konvencionalnih dugmadi sekundarnim ekranima i kontrolama osjetljivim na dodir, centralna konzola nove Serije 8 sadrži fizičku dugmad.

Centralni ekran pripada poboljšanom iDrive sistemu koji je BMW najavio kada je ponudio mali uvid u pomenuti digitalni ekran. Teško je reći da li je ekran veći od 10,2-inčnog koji se nalazi u Seriji 7, no, prvi utisci govore da je barem malo veći. Kompanija je obećala da će najnoviji iDrive omogućiti bolje funkcije i do 10 konfiguracija glavnog menija.

Zahvaljujući crvenoj i crnoj koži, lijepim metalnim ukrasima i spotskom upravljaču s M oznakom, unutrašnjost izgleda sjajno.

BMW će uskoro predstaviti Seriju 8, tačnije 15. juna. Da li će istog dana biti predstavljen i M8, zasad nije poznato, ali će se on definitivno pojaviti ove godine.

Related posts