ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT U NASELJU IZAČIĆ: ZA ELVISU PRIKUPLJENO 4.830 KM

U bihaćkom naselju Izačić, sinoć je održan humanitarni koncert kako bi se prikupila sredstva za liječenje Elvise Islamović.

Podsjećamo, supruzi i majci troje djece, od kojih dvije kćerke idu u osnovnu školu,  a sin u srednju školu, 2012. godine dijagnosticiran je tumor na vratu, a početkom ove godine ponovo je dijagosticiran tumor mozga zvani TM (Meta)Cerebri.

Akcija za prikupljanje sredstava za liječenje pokrenuta je protekle sedmice, a Elvisin suprug Rasim nas prije tri dana obavijestio kako je kupljena prva bočica lijeka, te kako je Elvisa primila terapiju.

VEZANA VIJESTFOTO: Elvisa Islamović kupila prvu bočicu lijeka i primila terapiju, suprug Rasim želi da javnost zna gdje ide novac

I nakon sinoćnjeg koncerta Rasim Islamović je na društvenim mrežama objavio koliko novca je prikupljeno, te se zahvalio dobrim ljudima na učešću.

 

Dragi prijatelji želim svima da vam se zahvalim i da vas obavijestim da sinoć na Humanitarnom koncertu koji je održan u sportskoj dvorani Izačić prikupljeno je 4.830 km.živi i zdravi bili da vas dragi allah nagradi za dobra djela.Idemo dalje 💗za–Elvisu – Fahro i Prijatelji od 💗 vam HVALA, stoji u objavi na društvenoj mreži Facebook.

uskinfo

Related posts