Objavljen snimak pogibije Srbijanke na radnom mjestu

Objavljen je stravičan snimak na kom se vidi trenutak u kom je BMW u rumunskoj fabrici “Leoni” usmrtio Irenu Ilić iz Niša.

Na snimku se vide radnici kako mirno ručaju, dok u jednom trenutku na njih ne naleti automobil u punoj brzini. Neposredno nakon toga, ostali radnici su izašli da ukažu pomoć povrijeđenima.

U nesreći je povrijeđeno ukupno petoro ljudi, među kojima su još dvije državljanke Srbije – Branka Grigorijević (34) i Aleksandra Ranđelović (29)

Mladić je vozio BMW, želio je da se pokaže radnicima “Leonija” koji su imali pauzu za obrok, u jednom trenutku je dostigao brzinu od 80 kilometara na sat. Uletio je pravo među stolove gdje je sjedilo oko pedesetak radnika, naveli su rumunski mediji.

On je, dok se hvalio pred damama, izgubio kontrolu nad svojim vozilom izvan postrojenja “Leoni”, potom je probio ogradu fabrike i udario u šest zaposlenih žena koje su bile na pauzi na klupicama pored ograde.

Svjedok Dumitru Andrej Adelina bio je udaljen samo nekoliko metara od mjesta nesreće.

“Vidio sam da dolazi iz pravca nekih kamiona, odjednom je skrenuo desno i udario direktno u ljude. Žena je podletjela pod auto i preminula,rekao je Adelina koji je o tragediji obavijesti policiju.

Fabrika „Leoni“, koja proizvodi automobilske kablove za vozila „Jaguar“ i „Land Rover“, tokom obuke kandidatima za rad plaća novčanu naknadu za obrok i troškove prevoza.

Related posts