Novi Severinin “goli skandal” već daje rezultate

Nakon objave fotografija na kojima navodno hrvatska pjevačica Severina Kojić (46) pozira gola, njena popularnost na društvenim mrežama raste. Pjevačica je od tada skupila više od 3.000 novih pratitelja, a njen novi spot “M.a.g.i.j.a.” pregledan je gotovo sedam miliona puta.

Severina se još nije oglasila oko spornih fotografija. Njene golišave fotografije javnost su podsjetile na april 2004., kad je objavljen video s Milanom Lučićem.

Film od 11 minuta nastao je na Lučićevoj jahti, a Severina je za njegovo objavljivanje tražila odštetu od 75.000 kuna. Čitava ju je situacija potresla. Tuga ipak nije trajala dugo.

U oktobru iste godine objavila je album “Severgreen”, koji je prvi dan prodan u više od 13.000 primjeraka te je imao najbolju prodaju u diskografskim kućama Hrvatske. Sad se situacija ponavlja.

Pjevačica je posljednja dva mjeseca “izbacila” četiri pjesme, a od pojave skandala njihova slušanost raste svakodnevno. Pjesma “Tutorial”, koju je izdala prije dva mjeseca, postala joj je četvrta najslušanija pjesma u karijeri.

Kritičari smatraju kako će Severinin novi album, čije je izdavanje najavljeno za jesen, zahvaljujući aferi biti rasprodan.

Related posts