Nejra Musić: Gdje je Donna Ares stala, mi ćemo nastaviti

Donna Ares preminula je jučer u Bihaću u 41. godini, a informacija o smrti bh. muzičarke snažno je odjeknula širom regije.

Ares je preminula nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću, a gošća Dana uživo na N1 televiziji danas je bila njena prijateljica Nejra Musić.

”Prije svega bilo je teško kao i svakom ko je čuo ovu vijest, i onima koji su je poznavali i onima koji su samo znali za nju. Nije lahko. Znam da se ona trudila i da je sve vrijeme bila hrabra, da nas je sve ostale bodrila. Gdje je ona stala, mi ćemo nastaviti”, rekla je Musić.

”Kako smo se upoznale? Ušla sam u njenu sobu i odmah smo se sprijateljile, počela su naša druženja, provodile smo vrijeme zajedno. Željela sam joj pomoći i dati energiju. Mislim da sam joj uvijek bila na dohvat ruke za sve ono što je bude trebalo. Ako Bog da srest ćemo se na nekom bolje mjestu”, dodala je ona.

Musić koja je i sama prošla kroz pakao bolesti, s Donnom je posljednji put pričala prije četiri mjeseca.

”Čule smo se prije neka četiri mjeseca. Donnu ću pamtiti kao veoma dobrog čovjeka i muzičara. Od nje sam naučila kako se boriti. Bila je pozitivna i u najtežim trenucima govorila je da neće odustati”, ispričala je gošća N1 televizije.

Njeno zdravstveno stanje danas je dobro. Trudi se, dodala je, da podržava sve oboljele jer podrška je iznimno važna.

”Ja sam super i trudim se da budem dobro. Moram biti dobro jer moram sve oboljele podržati i svojim primjerom pokazati da život mora ići dalje bez obzira šta nas zadesi”, rekla je Musić.

Pjevačicu će pored pjesama svi pamtiti i kao velikog borca s obzirom da se dugo vremena borila sa rakom. Donna Ares je dva puta savladala rak, ali se opet vratio.

(Izvor: N1 BiH)

Related posts