Nakon neuspjelog sastanka, poslala mu 65.000 poruka

Muškarac iz Feniksa upoznao je djevojku putem aplikacije za upoznavanje, zatim i uživo, a onda je uslijedila prava agonija.

Kako sastanak nije prošao najbolje, muškarac je nesuđenu djevojku blokirao na aplikaciji za upoznavanje. To se dogodilo prošle godine.

U narednih 17 mjeseci poslala mu je 65.000 tekestualnih poruka, 500 dnevno. U dokumentima koji su priloženi sudu navodi se da jedna od poruka glasi: ‘Ne pokušavaj da me ostaviš, ubiću te. Ne želim da budem ubica”.

U drugoj poruci tvrdila je da će nositi njegove dijelove tijela i kupati se u njegovoj krvi. Međutim, nije se zaustavila na porukama.

Policija je saopštila da je žena čak provalila u njegovu kuću dok je bio van grada i kupala se u kadi. Zatekli su ne samo nepozvanog gosta već i nož na sjedištu njenog automobila.

Ona je uhapšena i osumnjičena za krivično djelo. Kako se nije pojavila na sudu kada je bilo predviđeno, izdat je nalog za njeno hapšenje.

Policija je u utorak uhapsila ženu u Arizoni. Pojavila se na radnom mjestu žrtve i tvrdila da je njegova supruga.

U intervjuu za CNN tridesetjednogodišnja Džekelin Ades, kako se ispostavilo da se zove, rekla je da nikada nije namjeravala da povrijedi žrtvu i da ga još uvijek voli. Takođe je dodala da je muškarca upoznala u januaru prošle godine na internetu. Žrtvu je nazvala srodnom dušom i “anđelom iscjeljenja”.

“Rekla sam mu da ako me ikada blokira na aplikaciji da ću se preseliti ovde. Blokirao me je i došla sam”.

Na pitanje novinara da li je 65.000 poruka bilo previše, odgovorila je: “ljubav je pretjerana stvar”.

(NN/b92.net)

Related posts