Mladići poginuli u stravičnoj nesreći

Muzičar Aleksandar Simić Simke (26) i Aleksandar Lazić (25) poginuli su preksinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Paraćin, kod Krivog Vira.

Teške povrede zadobili su Lazićeva supurga i njihova beba od tri mjeseca i oni su zbrinuti u bolnici u Paraćinu.

Kako javlja Blic, Simić koji se bavio pjevanjem, vraćao se sa svirke u svom automobilu “seat ibica” beogradskih registarskih oznaka. Simić se u jednom trenutku velikom brzinom sudario sa pikapom “opel kombo” u kom se nalazi porodica Lazić.

Od siline udara “seat” je završio na krovu kamiona kojim je upravljao bugarski državljanin Ljubomir Šopov (42). On je bio svjedok ovog jezivog sudara.

– Vozio sam kamion na koji su bila natovarena vozila na prodaju. Iz mraka sam video farove vozila koje se kretalo ka meni velikom brzinom od oko 150 kilometara na sat. Pogledao sam u retrovizor i vidio drugo vozilo, koje je išlo takođe brzo i koje pokušava da me pretekne. Usporio sam i sve vrijeme se molio da se ne sudare, međutim uslijedio je strahovit udarac – ispričao je Bugarin.

Šapov je umalo i sam stradao jer je, kako je ispričao, Simićev automobil poslije udarca poletio i pao na krov kamiona, a zatim oborio nekoliko automobila koje je prevozio!

Ni to, međutim, nije zaustavilo “seat” koji je potom pao nazad na kolovoz, prevrtao se još nekoliko metara i završio u kanalu pored puta.

Od jačine udarca i kombi je završio u jarku, ali sa druge strane puta.

Šopov kaže da je tada ugledao prizor koji neće zaboraviti nikad.

– Istrčao sam iz kabine i najprije prišao “seatu” i vidio sam da je vozač izletio kroz šoferšajbnu. Odmah sam otrčao do kombija i njegov vozač je takođe izletio kroz šoferšajbnu. Zatim sam ugledao prizor koji će me pratiti cijelog života. Mlada žena je kukala, lice joj je bilo obliveno krvlju koja je padala na dijete u naručju, a beba je samo vrištala – priča Šopov.

Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mjesta i lekari su dali sve od sebe kako bi pokušali da reanimiraju i Simića i Lazića, međutim oni su zbog strašnih povreda izdahnuli na licu mjesta.

Povređene žena i beba nisu u životnoj opasnosti.

Poginuo posle svirke

Aleksandar Simić je bio pjevač i sa svojim bendom nastupao je širom Srbije. U noć nesreće on se vraćao sa jedne svirke, a za sutradan je imao zakazanu novu.

Related posts