Komšija pedofil u sobu namamio petogodišnju djevojčicu, a onda se pojavio otac i zatekao stravičan prizor

Šapčanin Nebojša B. (20) uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je u svojoj kući obljubio djevojčicu od nepunih pet godina!

Kako saznaje portal Blic.rs, horor se odigrao u utorak, 6. juna, kada je djevojčica sa svojim roditeljima došla u posjetu kućnim prijateljima. Cijeli slučaj dogodio se u naselju Letnjikovac u Šapcu, gdje ove dvije porodice i žive.

Naime, porodice djevojčice i pedofila poznaju se od ranije i kućni su prijatelji. Roditelji djevojčice došli su na kafu kod Nebojše i njegove babe s kojom živi.

Dok su roditelji pili kafu, Nebojša je pozvao djevojčicu da sa još dvoje djece koji su bili u kući gledaju crtane filmove u sobi. Pustio im je crtaće i legao pored njih.

Za to vrijeme komšije su sjedile u dnevnoj sobi i niko nije slutio šta se dešava iza zatvorenih vrata. Mladić je iskoristio trenutak nepažnje svih. Djeca su mirno gledala crtaće, a on je prišao djevojčici s leđa i napastvovao je. Spopao je jadnu djevojčicu i obljubio je. Prestravljeno dijete počelo je da vrišti od straha.

Uplakano dijete molilo ga je da prestane, vikalo u pomoć. Krike dječijeg straha čuo je otac djevojčice koji je s ostatkom porodice u drugom dijelu kuće pio kafu.

On je potrčao ka sobi, razvalio vrata i užasnuo se kad je vidio prizor.

Prestravljenu i uplakanu djevojčicu manijak je pokušao da obljubi dok se ona otimala i vrištala, piše Blic.

Otac je brzo zgrabio dijete, otrgnuo je iz ruku nasilnika i spasio djevojčicu. Nasrnuo je na pedofila i počeo da ga udara, a onda su se uzbunili i ostali ukućani i pozvali policiju. Oni su brzo došli i priveli pedofila.

U naselju Letnjikovac svi su u šoku. Kako pričaju mještani, dvije porodice poznaju se od ranije i kućni su prijatelji. Niko ne zna šta se desilo Nebojši pa se odlučio da napadne siroto dijete.

Kako nezvanično saznaje Blic.rs, on je u policiji priznao obljubu djevojčice. Saslušan je pred višim javnim tužiocem i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utječe na svjedoke, kao i zbog uznemiravanja javnosti.

U toku je vještačenje koje bi trebalo da pokaže da li je djevojčica povrijeđena.

Istraga je u toku i nakon što budu saslušani svi svjedoci bit će poznato šta se tačno desilo u ovom naselju.

Nezvanično, Nebojša B. do sada nije imao kriminalna djela, te nije poznat policiji. Za ovo djelo obljube nemoćne osobe zaprijećena je kazna od 12 godina zatvora, piše Blic.

Related posts