Kim “prošetala” svoju novu liniju

Novu figuru je reality zvijezda Kim Kardashian West predstavila na lansiranju svog novog parfema KKW Fragrance – mnoge je ostavila u čudu i nevjerici izgledom u tajicama i topu.

Drastično kraća kosa i top koji više otkriva nego skriva očigledan su pokazatelj da je slavna starleta sretna krajnjim rezultatom svojih odricanja od hrane, odnosno samokontrolom.

Najzabrinutija za njen novi izgled je sestra Kendall Jenner koja joj javno napisala da Kim ništa ne jede, dok je sestra Khloe izjavila da nikada nije vidjela nikoga ko tako dobro izgleda… Kim je pak bila sasvim zadovoljna njihovim pretjeranim laskanjem.

Reality zvijezda je tako započela razgovor u kojem su razgovarale o tjelesnim proporcijama i hvalile se svojim mršavim tijelima, a izrazima poput anoreksije dali su pozitivan kontekst što je razljutilo njezine pratitelje.

“Kad ovo gledam dođe mi da svoj telefon bacim u svemir od bijesa”, komentarisala je jedna od pratiteljica dok su se negativni komentari zbog nepromišljenih izjava bivše starlete nizale poput lavine.

“Žalosti me ovaj video, kada Kim zahvaljuje sestrama na komplimentu, a one govore da izgleda anoreksično, pa zar ne zna da je ona mnogima uzor i da je taj poremećaj ozbiljan problem”, dodala je ljutita druga obožavateljica.

Related posts