Jelena Karleuša otvorila dušu o kolegama, duetu i svađama u "Zvezdama Granda"

Jelena Karleuša sprema novi singl. Naime, Jelenini fanovi su primijetili da je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vide Jelena i njen kolega Emir iz “Lapsus benda” te su mnogi posumnjali da mala od skandala sprema duet s popularnim bendom.

Jelena nije željela potvrditi ovu informaciju, ali je s osmijehom na licu pričala o kolegi.

– Kada je riječ o Emiru, moram da kažem da je on moj miljenik. Ali nikada nisam potvrdila nešto. Vrijeme je da se strpite još malo pa da saznate – rekla je JK kroz smijeh i dodala da će uskoro izdati novu pjesmu.

Pjevačica se osvrnula i na Natašu Bekvalac, koja je nedavno izdala numeru “Mala plava”, kojom obara sve rekorde. Nataša je nedavno izjavila da je Jelena “megacar”, a evo kako Karleuša komentira kolegicu.

– Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda da kada žena prolazi kroz težak period u životu, najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pjesma izašla, svi su to dočekali nanož, ja sam znala da će biti veliki uspjeh. Sve što se u Srbiji dočeka nanož, poslije bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje djece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku – rekla je Jelena za “Svet”.

Nedavno je počelo emitiranje nove sezone “Zvezda Granda”, a mnogi su primijetili da se Karleuša i Viki više ne svađaju kao prije.

– Viki je samo neko ko je shvatio pravila igre. Više me ne iritira. Drugačiji je koncept ove sezone, mislim da vatra tek predstoji – rekla je JK.

Related posts