Jedna od najzgodnijih mama na svijetu otkrila tajnu svoga izgleda

Majka i model Sarah Stage (33) privukla je pažnju javnosti svojim izgledom u prvoj trudnoći kao jedna od trudnica s najmanjim trbuhom ikad. Svoju liniju održavala je i u drugoj trudnoći zbog čega se našla na meti brojnih kritika.

No, svima je usta začepila nakon što je rodila jer su se oba dječačića rodila potpuno zdrava s normalnom porođajnom težinom za bebe. Njen izgled rezultat je mnogo odricanja i puno vježbanja, a sada je s drugim ženama odlučila podijeliti tajnu svoje savršene linije.

Sarah i tromjesečnog sina Logana svakoga jutra budi stariji sin James (2) nakon čega im ona odmah priprema doručak. Za doručak uglavnom jedu tostirani kruh od cjelovitih žitarica bez dodanih šećera, kajganu, bademovo mlijeko te voće koje toga dana pronađe u frižideru. Uz to popije i kafu u koju doda aromu vanilije.

Nakon doručka sprema djecu, doji mlađega sina te obavlja više poslova odjednom, a najčešće uz dojenje provjerava elektronsku poštu ili kupuje preko interneta. Sa starijim sinom Jamesom podijeli jedan avokado te ga vozi u vrtić.

Na putu do kuće mlađi sin zaspi pa ona to vrijeme iskoristi za vježbanje u garaži koju su ona i suprug preuredili u teretanu. Vježba svaki drugi dan po 45 minuta, a vikendom kada suprug čuva djecu vježba sat vremena ili ode na pilates.

Nakon vježbanja popije smoothie od banane, jagoda, bademovog mlijeka i proteinskog praha te odlazi na tuširanje. Poslije tuširanja kožu tretira s raznoraznim kremama i sredstvima za njegu te se sprema i odlazi na poslovni ručak s agentom.

Na ručku je i njen tromjesečni sin kojeg usput podoji za stolom, a sebi naruči salatu od piletine s avokadom i tvrdo kuhanim jajima. Na putu do kuće nakon sastanka stane u trgovinu kupiti namirnice te kod kuće podoji ponovno mlađeg sina, a onda se sprema i odlazi po starijeg u vrtić.

Ona popije sok od limuna i đumbira, a maleni od mrkve te ide na spavanje. Dok stariji sin spava, ona za to vrijeme stavi prati veš, poslaže oprano i počisti po kući. Kada se dvogodišnjak probudi vrijeme provodi s njim igrajući se u dvorištu ili u kući ako još nije završila sa svim kućanskim poslovima.

Večeru uglavnom ona priprema, a jedan od primjera njene večere je mljevena puretina s povrćem poslužena na tortilji. Priznaje kako ne može odoljeti tamnoj čokoladi pa pojede ponekad koju kockicu, a obožava i smrznute prutiće od kokosa.

Navečer ponekad popije čašu vina, no to su, priznaje, zapravo rijetke prilike. Uz takav dan i režim, nije niti čudno što joj na izgledu mnoge žene zavide.

Related posts