Ima se, može se: Slavni bokser za rođendan potrošio tri miliona dolara

U nekoliko video intervjua za poznati portal TMZ, Mayweather se hvalio poklonima koje je kupio sam sebi, prenosi Fightsite.hr. Otkrio je kako je za 40. rođendan potrošio čak milion dolara, a sada se čini da se odlučio počastiti s još skupljim poklonima.

U razgovoru za TMZ je vrlo vješto izbjegavao pitanja o MMA meču protiv Conora McGregora, ali se već u idućoj rečenici pohvalio s novim Rolexom od 100.000 dolara. Nije propustio naglasiti da ipak preferira Hublot, koji je jedan od njegovih sponzora.

U drugom videu pokazuje svoje nove automobile među kojima je i crveni Bugatti za koji je iskrcao oko 1,3 miliona dolara.

Ipak, najviše interesa američkih medija je izazvao navodno jedinstveni dijamantni prsten koji je platio čak 9 miliona dolara.

No, ne zna se da li je i prsten bio dio “rođendanske proslave”.

Novinar TMZ-a nije odustajao pa je do samog kraja intervjua pokušavao otkriti što bi se trebalo dogoditi da prihvati meč protiv Conora McGregora u UFC-ovom Octagonu. Slavni bokser je kratko odgovorio da bi se Dana White trebao pojaviti “s vrećom novca”, ali se odmah zatim ponovno prebacio na novu demonstraciju svog bogatstva.

Kameri je pokazao buntove novca koje drži na zadnjem sjedištu svog Rolls Roycea na kojeg je potrošio 600.000 dolara. Detaljno je demonstrirao da svežnjevi nisu lažni odnosno da se sastoje isključivo od novčanica od 100 dolara.

Related posts