Gangster uživa u zatvoru: Nedostaju mi samo kur..

Tristen Asllani (29), član albanske bande, služi 42 godine kazne u britanskom zatvoru zbog droge i oružja. No, kako se sam hvali, to mu i nije neki problem. S prokrijumčarenog telefona otvorio je profil na Instagramu pa objavljuje fotografije iz svoje ćelije.

Uz jednu fotografiju napisao je kako ima ‘sve uslove’ i da mu jedino nedostaju prostitutke.

– Čak i u zatvoru imamo sve uslove, nedostaju nam samo kur** – objavio je na društvenoj mreži.

Asllani je iza rešetaka završio nakon policijske potjere tokom koje se zabio u trgovinu. U autu je tada imao 21 kilogram kokaina i poluautomatsko oružje. Vlasnica lokala u koji se zabio, Renaz Ameen, kaže da Asllani očito ima ‘toliko vremena u zatvoru da ga nije briga ni za koga drugoga’.

– Nije ga briga, izgleda zbilja sretno u zatvoru – rekla je Ameen i dodala da bi ga trebali prebaciti u albanski zatvor jer mu tamo možda ne bi bilo tako lijepo.

Glasnogovornik zatvorskog sistema kaže da je takvo ponašanje neprihvatljivo i dodao da su uklonili sadržaj s društvenih mreža, piše Evening Standard.

– Stroge kazne čekaju one koji prekrše zatvorska pravila. Uključujući i dodatno vrijeme iza rešetaka – rekao je glasnogovornik i dodao kako aktivno pokušavaju spriječiti zloupotrebu mobitela u zatvoru te ulažu čak dva miliona funti u blokiranje signala u zatvoru.

Related posts