Drama u Sarajevu: Prosinečki trenutno na operacijskom stolu

Bivšem “Vatrenom” i izborniku BiH je pozlilo pa je hitno primljen u bolnicu. Prosinečki je zbog pada imuniteta i vrtoglavice završio u bolnici 2009. i 2011. godine, čini se da su sada u pitanju problemi sa slijepim crijevom.

Robert Prosinečki u četvrtak navečer završio je u bolnici!

Bivšem “Vatrenom” i izborniku BiH je pozlilo pa je hitno primljen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Odmah je primio infuziju, a zadržan je na dodatnim pretragama i pregledima. Prosinečki se tijekom čitavog dana nije dobro osjećao, pa je propustio i otvaranje novog administrativnog sjedišta Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

N1 javlja da su im iz Saveza potvrdili da je Prosinečki završio u bolnici nakon što mu je pozlilo zbog problema sa slijepim crijevom i uskoro bi trebao biti operiran.

– Izbornik se nije osjećao najbolje od našeg povratka iz Španjolske. Mislio je da je premoren, ali jučer se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitaliziran. U tijeku današnjeg dana bit će podvrgnut operativnom zahvatu – rekla je glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza za Anadolu Agency.

Nešto prije 14 sati je Pecikoza potvrdila da je Žuti na operacijskom stolu.

– Trenutno je na operaciji, abdominalni problemi su u pitanju i jučer se loše osjećao – rekla je za SportSport.ba.

Problemi sa želučanom bakterijom

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć…

– Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku – ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

– Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika.

–  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se – objasnio je tada Prosinečki.

 

Related posts