Dr. Samir Muminović u posjeti Vedrom Polju i Sokocu: "Budžet pripada svima i svako mjesto mora biti jednako tretirano"

SDA Bihać i kandidat za gradonačelnika Bihaća Samir Muminović, nastavili su sa predizbornom kampanjom za Lokalne izbore 2020. posjetivši bihaćka naselja Sokolac i Vedro Polje.

“Naša vrijedna ekipa je iskoristila jučer lijepo popodne i obišla Vedro Polje i Sokolac. Srdačni ljudi kao, uostalom, i svi naši Bišćani prepoznaju našeg Samira kao istinskog Bišćanina a snažnu Stranku demokratske akcije, u današnje vrijeme, potrebnijom nego ikad prije”, kazali su ovom prilikom.

Muminović je ovom prilikom kazao da je i danas vidio nezadovoljstvo odnosom Grada prema ovim mjesnim zajednicama.

Vrijedni mještani Sokoca su lijepo dočekali delegaciju na čelu sa dr. Samirom Muminovićem i poručili da budućnost vide baš u ovom čovjeku i samim tim će podržati njegovu kandidaturu na prijedstojećim izborima.

“Najviše razočarani građani budu u one od kojih najviše očekuju, stoga ja nikome neću obećati ono što ne mogu ispuniti”, komentarisao je Muminović.

Kako navodi, ne želi da se građani razočaraju u njega, ali i da ga posebno veseli razgovor sa sugrađanima, bihaćkim Hrvatima kojima će, kaže, posvetiti posebnu pažnju.

“Bihać je i u najtežim trenucima bio primjer suživota i tolerancije, a danas je to najbolji primjer ovdje u Vedrom Polju i na tome ću sigurno raditi još više. Budžet grada Bihaća pripada svim građanima i svako naše mjesto mora biti jednako tretirano”, današnja je poruka Samira Muminovića.

Izvor: Biscani.net

Related posts