Dr. Muminović u završnom obraćanju: Ja vas neću izdati!

Predizborna kampanja za Lokalne izbore 2020. bliži se svom kraju. Najozbiljniji kandidat za gradonačelnika Bihaća je dr. Samir Muminović. On je u svojoj posljednjoj poruci građanima kazao “da ne sumnja da će građani dati glas onome kome najviše vjeruju”.

“Cijenjene Bišćanke i Bišćani, dragi moji prijatelji,

Danas i službeno završava izborna kampanja. Tokom proteklih 30 dana imali ste priliku čuti obećanja, opravdanja, mnogo stvari o prošlosti, malo manje o budućnosti.

Naše živote, živote nas koji živimo u ovome gradu, nisam mogao i nikada neću posmatrati kroz brojke, statistiku, procente. Dostojanstven život čovjeka nema cijenu, nema pocenat kojim se može izraziti. Zato sam informacije o životu svojih sugrađana, vašem životu, pokušao dobiti od vas samih, vas stanovnika ovoga grada u svim mjesnim zajednicama, vas sportaša, vas privrednika, vas kulturnih radnika i studenata. Ono što sam od vas čuo, ugradio sam u svoj program rada.

Konačnu ocjenu dajate upravo Vi, cijenjeni moji sugrađani. Jedino vaša odluka je bitna i ne sumnjam da ćete prepoznati i glasati za program, kojem najviše vjerujete.

Vaša odluka odrediće smjer u kojem će se odvijati život u ovome gradu u naredne četiri godine. To je Vaš život, to je život Vaše djece! Vaš glas je vrijedan, vaš glas je važan!

Dajte ga samo onome ko je vrijedan vašeg glasa.

Vaš Samir Muminović”, poručio je u svom obraćanju dr. Samir Muminović.

Videoporuku pogledajte na Facebook profilu dr. Samira Muminovića: https://fb.watch/1KGafALAIT/

Related posts