Donald Trump napravio svoj mali Twitter

Bivši američki predsjednik Donald Trump jučer je na svojoj internetskoj stranici postavio dodatak sličan Twitteru na kojem piše objave koje se potom mogu dijeliti na društvenim mrežama koje su ga cenzurirale.

Novi dio službene stranice, o kojem je prvi izvijestio Fox News, zove se “sa stola Donalda J. Trumpa”, a sadrži kratke objave bivšeg predsjednika.

Novost na stranici lansirana je dan prije odluke nadzornog odbora Facebooka o tome hoće li Trump i dalje biti suspendiran s te društvene mreže, piše agencija Reuters, prenosi Hina.

Trumpov savjetnik Jason Miller je u ožujku najavio kako će bivši predsjednik pokrenuti svoju društvenu mrežu, a ne zna se je li mislio na taj dodatak njegovoj službenoj stranici.

Trumpova stranica na Facebooku maknuta je zbog zabrinutosti o novim nasilnim događanjima nakon smrtonosnog upada njegovih pobornika na Kapitol 6. siječnja.

Twitter je objavio da je zabrana Trumpovog računa trajna, čak i ako se ponovno kandidira na izborima. YouTube je pak objavio da će vratiti Trumpov kanal kad odluči da je prošla opasnost od nasilja.

Bivši predsjednik, koji je napustio Bijelu kuću 20. januara, lažno je tvrdio da je prošlogodišnje izbore izgubio od Joea Bidena zbog prijevare.


Izvor: Vijesti.ba

Related posts