Dok je stajao na brodici, iz mora iskočila velika bijela psina otvorenih usta

Biolog i istraživač iz Massachusettsa naviknut je na susrete s velikim bijelim psima, ali ovaj ga je ipak uspio iznenaditi. Sve će vam biti jasno i zašto, čim vidite snimak.

Stručnjak za morske pse Greg Skomal stajao na izbočenom pramcu brodice i obavljao svoj posao označavanja i nadzora njihovih staništa, a prema njemu je otvorenih usta iskočio morski pas.

Snimak je na Facebooku objavio Atlantski institut za morske pse, a na njoj se vidi kako se Skomal lagano cimnuo da ga psina ne bi dohvatila.

– Jeste li vidjeli ovo? Jeste li? – viknuo je biolog.

– Ovakvi napadi su zaista rijetkost, ali ovaj snimak pokazuje da su ipak mogući – stoji u saopćenju ovog instituta, objavljenom nakon što je snimak izazvao puno pažnje na društvenim mrežama.

White shark surprise breach off Wellfleet, MA

While out on research trips, we've seen white sharks breach and we've received multiple reports of breaching white sharks this year from fishermen and boaters. While encounters like this one are rare, this video shows that they’re certainly possible. White sharks are wild and unpredictable animals. This is a good reminder of the importance of not becoming complacent and always staying vigilant when in or on the water. Massachusetts Division of Marine Fisheries Cape Cod National Seashore

Gepostet von Atlantic White Shark Conservancy am Montag, 6. August 2018

Related posts