Djevojka oralno zadovoljavala penzionere, pa ih onda pljačkala

26-godišnja djevojka iz Bora A. Š. u Srbiji uhapšena zbog krađe bakra, da bi se kasnije utvrdilo da je mjesecima pljačkala penzionere u ovom gradu, služeći se podmuklom prevarom, i to na dan kada bi im stizale penzije, piše Blic.

Ona bi im, naime, nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a zatim bi ih pljačkala. Nakon hapšenja, policajac je A.Š. prepoznao i po porno snimci u kojoj je ona ima glavnu ulogu.

Desetine penzionera, uglavnom iz sela u okolici Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i s prijelomima nosa, ruke ili vilice. Rekonstrukcijom događaja bi uglavnom bilo utvrđeno da su za te ozljede sami krivi, iako im je u tome “pomagala” 26-godišnjakinja.

Ona bi 10. i 25. u mjesecu stajala ispred pošte i tu vrebala žrtvu, koju je birala prema odijelu i godinama. A.Š. bi, nakon što bi umirovljenik podigao novac, prilazila i nudila usluge oralnog zadovoljavanja. Čovjeka koji bi pristao vodila je u park.

– Penzioneru bi spuštala hlače i donji veš, do ispod članka, nakon čega bi ga počela oralno zadovoljavati. Dok je to radila, drugom rukom bi mu iz džepa izvadila novčanik – objasnio je upućeni izvor za srpski Blic.

Čim bi uspjela doći do novca, djevojka je bježala.

– Nekoliko umirovljenika je, kada bi vidjelo da ona bježi i da su pokradeni, pokušalo potrčati za njom. Međutim, nekoliko puta se dogodilo da su se sapleli o hlače i padali, pa se događalo da završe u bolnici sa slomljenim nosom ili vilicom. Bilo je i slučajeva da je nekoliko penzionera prošlo sa slomljenom rukom – objašnjava izvor.

Da stvar bude još bizarnija, A.Š. već ima svoj kućni uradak, koji je snimio jedan od njenih bivših momaka, a nakon toga je uhićena tokom krađe bakra u Boru.

Kada je došla u policiju, jedan od policajaca joj je pustio njezin “uradak” i pitao je li to ona na snimci. Ona je potvrdila i pozvala ga u susjednu prostoriju, uz uvjet da je pusti. Policajac je njezinu ponudu odbio, a protiv nje se sad vodi nekoliko postupaka zbog krađe.

Policija pretpostavlja da je penzionera koje je pokrala i više, ali da se zbog srama nisu javili.

Related posts