Deadpool 2: Da li će novi nastavak biti još bolji od prvog

Za snimanje orginalnog filma „Deadpool“ bilo je potrebno mnogo muke, ali nakon neočekivano velikog uspjeha koji je postigao, studio Fox odmah je počeo raditi na nastavku.

S obzirom na to da je prvi „Deadpool“ rađen punih deset godina, producenti se nadaju da će sa drugim dijelom ići sve brže, jer je premijera najavljena za 2018.

Radni naziv filma za sada je „Deadpool-Love Machine“, a režija je povjerena Davidu Leitchu, nakon što se reditelj prvog dijela Tim Miller povukao iz priče. Na scenariju ponovo rade Rhett Reese i Paul Wernick.

U cijelu priču ulazi i Cable, pa se očekuje da će on biti zadužen za uspostavljanje ravnoteže u odnosu na šašavog Deadpoola.

Još uvijek je rano pisati o ovakvim detaljima, ali sasvim je izvjesno da se Ryan Reynolds vraća kao glavni junak. Također, Morena Baccarin bi se trebala vratiti u ulozi njegove partnerice, baš kao i TJ Miller koji će ponoviti ulogu Weasela.

Tu su i Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Colossus (Stefan Kapicic) i taksist Dopinder (Karan Soni).

S druge strane, već se nagađa o brojnim zvijezdama koje bi mogle imati veće ili manje uloge u novom filmu. Mel Gibson, Dolph Lundgren, Keira Knightley, Kylew Chandler pa čak i Pierce Brosnan su u igri.

Prvi put na velikom platnu trebao bi se pojaviti mutant Domino, koji je ranije povezivan i s Deadpoolom i s Cableom (također stiže u nastavku), a njega bi trebao tumačiti Mackenzie Davis.

Related posts