Krevet je “out”, a sila ne pita: Evo gdje su slavni vodili ljubav

Živimo u vremenu u kojem je sve manje tabua, a ako je suditi prema svjedočenjima ovih zvijezda, misionarska poza i madrac stvar su prošlosti. Ove poznate face otvorile su dušu i sa svijetom podijelile neke od svojih malih seksi tajni.

Konkretno, riječ je o najluđim mjestima na kojima su se seksali.

Nisu mu smetali WC školjka i toaletni papir

Gerard Butler (47) je 2012. godine tulumario na festivalu Coachella. Na plesnom podiju je upoznao jednu obožavateljicu koja mu se svidjela i bio je vrlo direktan.

Ona je pristala, a poseksali su se u hemijskom WC-u, u Hrvata poznatom i kao Toi Toi.

Nije klaustrofobičan

Boris Becker (49) je nakon ispadanja s Wimbledona 1999. u hotelu ostavio trudnu suprugu i poseksao se s ruskom manekenkom Angelom Ermakovom u ormaru za metle koji se nalazio u londonskom restoranu Nobu. Devet mjeseci kasnije saznao je da je dobio kćer.

– Ponosan sam ako će me po tome pamtiti – izjavio je jednom.

Nestašni premijerski par

Supruga bivšeg britanskog premijera otkrila je da je njihov sin Leo začet kada su ona i suprug Tony Blair (63) 1999. odsjeli u dvorcu Balmoral. Cherie je rekla da je kontracepciju ostavila kod kuće

– Bilo je jako hladno, a jedna je stvar dovela do druge… – rekla je.

Pipkanje u Royal Albert Hallu

Brad Pitt (53) i Sinitta bili su par prije nekoliko desetljeća, a posebno su nestašni bili u privatnoj loži Royal Albert Halla.

– Zgrabio me i počeli smo se valjati po podu. Nismo si mogli pomoći. Neko nas je pokušao fotografirati, a portir je pokucao i pitao jesmo li dobro – otkrila je danas 53-godišnja Sinitta.

Seksi igrice u kanjonu

Jenny McCarthy (44) seksala se u jednom od sedam svjetskih čuda prirode.

– Zmije, škorpioni, vruća zemlja. To je bio najgori seks u mom životu, ali barem mogu reći da sam vodila ljubav u Grand Canyonu – rekla je američka glumica.

Seks iznad oblaka

Kylie Minogue i pokojni frontmen grupe INXS Michael Hutchence nisu si mogli pomoći za vrijeme jednog leta.

– Michael je pokrio dekom. Seksali su se na sjedištu u prvom razredu – otkrio je prijatelj para.

Kad te vino omami

Robbie Williams (42) otkrio je da se poseksao u vinskom baru.

– Kada sam se drogirao isprobavao sam svašta – seks u avionima, vozovima pa i barovima – priznao je pjevač.

5. sprat molim!

Jedno vrijeme se šuškalo da su se Scarlett Johanson (32) i Benicio Del Toro (49) poseksali u liftu jednog hotela 2004. godine. I dok je ona ovo uvijek negirala, Benicio je davao neodređene odgovore na temelju kojih bi se moglo zaključiti da u njihovom slučaju vrijedi ona koja kaže da “gdje ima dima, ima i vatre”.

Related posts