“Čovjek-magnet” iz Bihaća: Sve se lijepi za mene

Nermin Halilagić je “čovjek-magnet” iz Bihaća koji je svoju neobičnu sposobnost otkrio sasvim slučajno i to prije tri dana.

“Sve se lijepi za mene – od noža, vilice, plastike, šoljica, mobitela… i to se dogodilo sasvim slučajno”, ispričao je Halilagić za N1.

“Prije tri noći, oko 20 sati, večerao sam sa sinom, nakon čega je trebalo oprati suđe. Tada se to dogodilo – vilica, koja se nalazila na tanjuru, sama od sebe se zalijepila za mene i to mi je bio šok”, ispričao je ovaj 38-godišnjak.

Rekao je i da su nakon toga on i njegov sin izveli svojevrsni eksperiment te su počeli lijepiti sav pribor za jelo koji su imali.

Također, ispričao je i još jednu nevjerojatnu stvar. Naime, njegova supruga je prije 12 dana udarila prstom u drvo, no kako nije željela ići liječniku, pojavio joj se hematom.

“Sinoć sam držao ruku na njezinom prstu i osjetio sam kako se hematom povukao, kao da nikad nije postojao”, rekao je za N1 ovaj “čovjek-magnet” iz Bihaća.

Kazao je i kako je razgovarao s jednim liječnikom iz Bihaća koji mu je rekao da jedino što ne bi smio raditi jeste da ide u magnetni bubanj i preporučio mu je da ode na liječnički pregled, ali da nije bolestan, već je fenomen.

“Inače nikada nisam bio bolestan, niti išao liječnicima, jedino kada odem jeste ako se porežem”, ispričao je.

Halilagić je za N1 naveo i kako se ne osjeća drugačije otkako se to dogodilo, osim toga da ima osjećaj “kao da je skupljen”.

Šef Odjela za radiološku dijagnostiku u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu prim. dr. Zanfira pokušao je objasniti ovaj fenomen kod Halilagića.

“Bioelektricitet može biti, a to se dogodi kada nosite sintetičku odjeću i sa te strane se površina kože može nabiti elektricitetom, ali magnetom ne. Ne može biološko tijelo privlačiti metale, odnosno ne može se namagnetizirati biološko tijelo”, objasnio je prim. dr. Klimenta.

“Ja nisam nikad čuo za to, iako sam gledao na televiziji da ima pojedinih ljudi kojima se lijepe stvari i mislim da je to više pitanje za fizičara”, dodao je te kazao kako oko svakog čovjeka postoji aura, bioenergija, i svako živo biće je ima pa čak i otkinuti list ima aerolu naboja.

“Svako zrači određenu energiju, netko manju netko veću”, pojasnio je šef Odjela za radiološku dijagnostiku u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Related posts