Audi bh. registarskih oznaka se zabio u kamion, vozač poginuo

U petak oko 14.45 sati, na 221. kilometru južne trake autoceste A3 Bregana – Lipovac, kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj, Audi A6 BiH registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac (36) zabio se u kamion ispred sebe. Udarac je toliko bio jak da se Audi skoro do pola svoje dužine podvukao pod kamion, došao je sve do zadnjih točkova. Nažalost muškarcu iz Audija nije bilo spasa, piše 24sata.hr.

Kako neslužbeno saznaje 24sata.hr, kamion se kretao u smjeru Lipovca brzinom od oko 80 kilometara na sat, te da ga je Audi sustigao sa sto kilometara većom brzinom unatoč ograničenju od 130 kilometara na sat. Udarivši u kamion oba su se vozila nastavila kretati još oko 150 metara, na autocesti su ostali tragovi kamionskih guma i razbacani dijelovi Audija.

Kamion je bio u svojoj traci kada se dogodila nesreća, vozač je primijetio da se nešto zabilo u njega, kamion se zaljuljao lijevo desno.

– Vidio sam samo zadnji kraj Audija dok je veći njegov dio bio pod mojim kamionom. Kada sam stao i izašao odmah sam otišao nazad, strašno je bilo za vidjeti. Drugi su vozači stali, pozvali su policiju i Hitnu pomoć, ne znam kako ću se riješiti te strašne slike – rekao je vidno uznemiren vozač kamiona BiH registarskih oznaka. Muškarac je bio sam u Audiju.

Related posts