Arsenal pronašao snimak incidenta iz utakmice sa Totenhemom: Svi smo posramljeni

Mi ne tolerišemo bilo kakvo nasilno ponašanje. Ta osoba, kada bude identifikovana, dobiće zabranu, a svi podaci će biti prosleđeni policiji – stoji u saopštenju “tobdžija”

Fudbalski klub Arsenal pronašao je snimak na kome se vidi kako njegov navijač plastičnom flašicom gađa igrača Totenhema Dele Alija, tokom četvrtfinalne utakmice Liga kupa.

Totenhem je u sredu kao gost u londonskom derbiju pobedio Arsenal 2:0, a 12 minuta pošto je postigao drugi gol, Ali je pogođen u glavu plastičnom flašicom, koja je bačena sa tribine.

Arsenal je saopštio da je kamera snimila “navijača koji napušta stadion nakon što je bacio flašicu”. Londonski klub je naveo i da sarađuje sa policijom i da se istraga nastavlja kako bi krivac bio uhapšen.

– Svi smo posramljeni zbog tog pojedinca. Mi ne tolerišemo bilo kakvo nasilno ponašanje. Ta osoba, kada bude identifikovana, dobiće zabranu, a svi podaci će biti prosleđeni policiji. Nismo odgovorni za postupke jedne osobe, ali se izvinjavamo Deleu Aliju i Totenhemu – stoji u saopštenju „tobdžija“.

Britanski mediji preneli su da Ali neće biti kažnjen zbog ponašanja, nakon što je rukama gestikulirao ka navijačima Arsenala pokazujući rezultat 2:0.

Izvor:novosti.rs

Related posts