Smrtonosne igre mladih Bišćana: Novi snimak divljanja na magistralnom putu M5 u Bihaću (VIDEO)

Proteklih dana na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv snimak na kojem je zabilježena utrka “golfova” na ulicama Bihaća koja je pritom još i neslavno zvršila.

Utrkivala su se dva automobila “golf 3”, pri čemu je jedan od vozača izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa ceste.

Tokom utkrkivanja, jedan od automobila je išao suprotnom trakom i tako ugrožavao saobraćaj, odnosno sva vozila koja su mu išla u susret. U jednom trenutku bio je primoran da se skloni iza svoga “protivnika”, pa je tako i izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa ceste. Fatalnih posljedica nije bilo. Povodom ove utrke, saopćenjem se oglasio i MUP USK.

Međutim, prije nekoliko momenata na mail adresu portala USN pristigao je novi snimak “divljanja” vozača na magistralnom putu M5 u Bihaću. Kako čitatelj portala kaže, snimak je nastao prošle godine, a prema riječima našeg čitatelja, radi se o istom vozilu i vozaču sa snimka koji ovih dana kruži društvenim mrežama. Da li se radi o istom vozaču, ostavljamo nadležnim organima da istraže.

usn.ba

Related posts