Ronaldo se osvetio Ibrahimoviću zbog provokacija

Poznato je da Zlatan Ibrahimović nije veliki fan Cristiana Ronalda.

Na stranu što Ibra vjerovatno smatra da je bolji od obojice, ali poznata je njegova izjava da mu ne treba “Zlatna lopta” da bi znao da je najbolji.

“Nisam ja Ronaldo da sjedim u prvom redu svake godine i gledam kako Messi uzima nagradu”, prije nekoliko sezona je primjetio Ibrahimović.

Jasno, kasnije je to ublažio kao šalu, ali Ronaldo mu nije oprostio, postoji i priča da se baš ne podnose.

Bilo kako bilo, sada su iz Španije stigle potvrde da je Ronaldo blokirao dogovoreni transfer Zlatana Ibrahimovića u Real Madrid.

Perez i Zidan su bili spremni da sačekaju oporavak Šveđanina, bio je bez ugovora i veoma motivisan da dođe u Real i iskupi se za onu lošu godinu u Barsi, tačnije zaokruži karijeru u najvećem klubu na svijetu, ali se ispriječio Portugalac.

On je stavio veto, baš kao i za Mbbapea, Kavanija i priča se i Artura Vidala, smatrajući da bi to narušilo odnose u svlačionici.

Ovoga puta je imao podršku i Ramosa koji takođe ima veliki uticaj u ekipi, pa je Perez odustao od dolaska Ibre, prenose Sportske.net.

Doduše niko nije vjerovao da će se Ibrahimović ovako brzo oporaviti, u Realu su ga željeli kao jokera na proljeće, a Šveđanin koji je u međuvremenu potpisao novi ugovor sa Unitedom će biti spreman već za nekoliko nedelja.

Related posts