Pet fatalnih dama u horoskopu: Najopasnije zavodnice

Ljepota, seksepil i magnetna privlačnost! Dame u ovih horoskopskim znakovima su najveće zavodnice.

Ovan

Ovnovi su sportske građe, djeluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu ljepoticu ili naizgled sasvim obično rečeno, prelijepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove ljepotice zauvijek ostane duboko urezan u vašem sjećanju.

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i da se dotjeruju, a ponekad u tome i uživaju. Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna ljepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovde riječ o prosječnoj ljepoti, prevarii ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored pomenute ljepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Škorpija

Čak i kada su mršave, Škorpije su prilično jake konstitucije. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se dotjeruju, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome i omanu. Kada riješi da vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Srećan je čovjek koga Škopija zavoli iskreno.

Strijelac

Dame u znaku Strijelca su najzgodnije u cijelom zodijaku. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talenat da se ističu. Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju uradiće to na pravi način i sa odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primjetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju.

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelijepo zaobljeno lice i svjetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lijepe izvajane noge. Oči su im nježne, a pogled bistar i iskren. Imaju lijepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odjeći, one znaju da kada pred svog izabranika stanu nage, niko tu neće razmišljati o odjeći. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Related posts