Nikolina Balaban prevarila i Semiru Hoffman: “I ja sam nasjela na njenu tužnu priču i žao mi je”

Prijedorčanka Semira Hoffman, koja živi u Americi, jedna je od prevarenih žena koja je na Facebooku progovorila o tome kako joj se dr. Balaban uvukla “pod kožu”.

“I ja sam ‘nasjela’ na njenu ‘tužnu’ priču i žao mi je. Voljela bih samo da se svi oni koji su joj slali novac jave, može i privatnom porukom, jer ipak je to bio samo dobro unovčen posao”, napisala je Hoffman.

Nezvanično, ali potpuno pouzdano, ona je Nikolini Balaban na njenu molbu da joj pomogne, posudila 15.000 KM, a dala joj je čak i auto na korištenje. Nikolina je vrlo brzo u pijanom stanju slupala auto, dok je novac odbila vratiti. Zbog toga ju je Semira Hoffman tužila nadležnom sudu.

Poznat je i slučaj prevare Senada Delića, koji joj je dao kuću na korištenje, novčana sredstva i automobil, a Balaban je i njegovo vozilo slupala u alkoholiziranom stanju. Kako bi spriječila kontakte naivnih ljudi koje je izvarala, Nikolina Balaban ih je blokirala na svom profilu, ili je svakom od njih pričala loše stvari o drugima kako ne bi skontali u čemu je poenta njene dobro osmišljene prevare – navodi se u istom tekstu.

faktor.ba

Related posts