APEL GRAĐANA CAZINA: Zaustavite divljanje automobilima u centru grada!

Sinoć je u centru Cazina desila se još jedna saobraćajna nesreća, u kojoj na svu sreću nije bilo povrijeđenih. Preko puta Osnovne škole Cazin I, automobil GOLF IV sa slovenskim registarskim oznakama je pri vjerovatno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u parkirano vozilo. Kako nezvanično saznajemo, vozač je imao i alkohola u krvi.

Na ovom mjestu su česte saobraćajne nesreće, a prije par godina se je desila i jedna sa smrtnim iskodom, s toga jedan od građana je reagirao na svom facebook profilu, a podržali su ga i mnogi sugrađani.

On apeluje nadležne u općini Cazin da pod hitno stanu u kraj ovom, te predlaže ponovno vraćanje ležećih policajaca na ovu lokaciju.

Pročitajte kompletnu facebook objavu:

Apel Gradskim vlastima, apel stambeno komunalnom fondu Grada Cazina da se što prije spriječi divljanje na gradskim ulicama, da se što prije spriječi još veća nesreća, ili nedaj Bože tragedija sa gašenjem ljudskih života…
Kao građanin ovog nama lijepog grada, moje i Vaše čaršije reagujte dok ne bude kasno…
Reagujte i spriječite ugrožavanje života Vaših i mojih sugrađana, Vaših i mojih komšija, Vaše i moje djece.
Mi građani nekadašnje ulice Hasana Mujezinovića ili novije historije Cazinskih brigada živimo u strahu, grču, strahujući za živote naših porodica, komšija…
Učinite nas sigurnim, jer kao građani ovog Grada imamo pravo na sigurnost i život bez straha i grča….

(cazin.NET)

Related posts