Završen EKOBIS - ispunjena očekivanja izlagača

Foto: FB EKOBIS

U Bihaću je danas završen 19. Međunarodni sajam ‘EKOBIS’, koji je ove godine okupio oko 250 izlagača iz naše zemlje, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke i Bugarske. U okviru ovogodišnjeg Ekobisa održani su u drugi po redu sajmovi turizma i obrtništva. 

Ovogodišnji Međunarodni sajam ‘EKOBIS’ uspio je povezati brojne ličnosti poslovnog svijeta, osnažiti njihovu saradnju i razviti nove konekcije prema primjerima dobre prakse i iskustvima. Pored velikih i mali biznisi su dobili priliku za svoje prezentacije, a o vlastitim iskustvima nešto više kazali su nam naši sagovornici, inače stalni učesnici ovog sajma. U devetnaest godina postojanja jedinstvenog, regionalno prepoznatljivog sajma, ove godine su proizvođači svoje proizvode i usluge ponudili na 250 štandova. Osim učesnika iz BiH na sajmu su učestvovali i izlagači iz četiri zemlje u regionu.

‘Ekobis’ sajam je jedinstven, jer osim izložbeno prodajnog karaktera, ovo je prije svega sajam ekologije. U svom sadržaju kao jedan od prepoznatljivih brendova nudi i ‘Eko kviz’ koji je osim što je edukativan i zabavan naročito mlađoj populaciji, ali i mnoštvo drugih popratnih sadržaja.

Izvor: RTVUSK

Related posts