(VIDEO) Primitivni gradonačelnik Zagreba: Nakon pitanja o bolnoj temi, novinarki vulgarno poručio - Da vi znate kako me rajcate...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je tokom izjava za medije imao novi primitivni ispad. Jedna je novinarka gradonačelnika i višestrukog USKOK-ovog optuženika pitala kako je zadovoljan radom Čistoće. U Zagrebu, kao što je poznato, mnogi kvartovi imaju problema s otpadom te se hrpe smeća nerijetko nalaze izvan kontejnera.

“O tome ćemo u Čistoći”, kazao je Bandić, krenuo na drugo pitanje, ali se onda potom ponovno vratio na ovo pitanje i krenuo sa svojim vulgarnim monologom.

“Opet vi! Vi opet. Vi pilate. Da vi znate kako vi mene rajcate. Kako vi mene veselite, kako vi mene zabavljate. To je strašno”, kazao je Bandić.

Zagrebačkom gradonačelniku ovo nije prvi ovakav ispad. “Vi ste meni k’o učiteljica zločesta, pa daj budite dama fina”, seksistički je Bandić kazao novinarki jednom drugom prilikom.

“Majko Isusova… Sretan je vaš muž. Moram se nasmijati. Vako ste vi brzi, vi bi poginuli od tog metka”, kazao je drugi put novinarki Bandić.

Jednom je prilikom na presici novinarkama poručio da grakću kao vrane.

Bandićev ispad možete pogledati u šestoj minuti videa:

https://www.facebook.com/milanbandicgradonacelnikzagreba/videos/2727488193979730/?t=0

 

oslobodenje-portal

Related posts