Ugrizao ženu da zajedno umru nakon što ga je ujela zmija

Shankar Rai iz indijskog sela Birsingpur spavao je kada ga je ugrizla zmija otrovnica, a kad je shvatio da će umrijeti ugrizao je svoju ženu da bi i ona umrla sa njim, ali je ona srećom preživjela.

Posljednja želja koju je Rai imao bila je da njegova supruga Amiri Devi umre zajedno sa njim, ali su ljekari ipak njoj uspjeli da spasu život, prenosi India Tuday.

Nakon ujeda Rai se ubrzo probudio i kako mu se stanje pogoršavalo postajao je sve više emotivan pa je zato odlučio da ujede svoju ženu, kako bi dobio priliku da umre zajedno sa njom.

To je uradio onog trenutka kada je shvatio da neće preživjeti, pa je prije nego što je ujeo probudio i rekao joj da je previše voli i da želi da ovaj svijet napuste zajedno.

Nedugo poslije ujeda, oboje su pali u nesvjest. Kad su ih smjestili u bolnicu Rai je preminuo, ali su doktori uspjeli da spasu Amiri. Dr. Jaykant rekao je medijima da je ona uspjela da preživi zato što je na vrijeme dobila protivotrov.

Amiri je opisala kako je njen muž ugrizao za zglob jer je želio da umru zajedno kako bi bili jedno pored drugog i u zagrobnom životu, ali mu se želja ipak nije ispunila.

“Rekao mi je da me voli previše i da želi da umremo zajedno, a tada je zgrabio moju ruku i zario mi zube. Ja sam mu dozvolila da to uradi”, rekla je Amiri lokalnim medijima.

Related posts