U podrumu njemačkog kafića pronađene dvije mrtve osobe porijeklom iz BiH

U podrumu restorana Paul’s, koji je već dugo u vlasništvu porodice Đerek, a koji se nalazi u Friedrich Karl Strasse u Kölnu, u petak navečer muškarac ubio je Nadu V. (49).

Kako piše express.de, oko 19.15 sati. Nada, koja je radila kao konobarica u restoranu, sišla je u podrum kako bi se odmorila i popila piće.

Njezin bivši partner do restorana je stigao automobilom. Ušao je restoran gdje s ostalim gostima bio cijelo vrijeme. Kad je Nada sišla u podrum, pošao je za njom. Upucao ju je iz pištolja, a zatim je ubio i sebe. Vlasnica restorana je čula pucnjeve te je, kad je sišla u podrum, pronašla dva beživotna tijela.

– U šoku smo. Žena je radila u restoranu kao ispomoć, bila je jako draga i pouzdana – rekla je jučer vlasnica restorana, javlja 24sata.hr.

Jedan od naših sugovornika rekao je da je bio u nedjelju na proslavi prve pričesti sina vlasnice restorana.

– Prvi put sam vidio Nadu. Bila je jako ugodna i kulturna – rekao nam je jedan od gostiju.

Nakon groznih zločina koji je potresao Köln, u subotu je restoran bio zatvoren.

– U subotu smo ovdje htjeli proslaviti deseti rođendan našeg sina – rekla je jedna od gošći za Bild. Vlasnica se nije pojavila u subotu u restoranu.

– Molim vas za razumijevanje. Neću otvarati restoran – rekla je za Bild.

Neriješeni privatni odnosi

Kako se saznaje, Nada i bivši partner porijekom su iz Deževice, naselja u općini Kreševo u Bosni i Hercegovini. Nada ima djece, ali nije poznato jesu li djeca od muškarca koji ju je ubio ili iz bivšeg braka. Glasnogovornica njemačke policije potvrdila je kako je Nadin ubica njezin bivši partner.

– Njezin bivši partner neopaženo ju je pratio u restoranu i ubio pištoljem, a zatim je ubio sebe. Motiv zločina je navodno neriješeni privatni odnos – priopćili su iz policije.

Tužiteljstvo je naredilo obdukciju koja bi trebala biti obavljena ovih dana.

Related posts