Tinejdžerica pozvala The Rocka na maturalni ples, ljudi ne mogu vjerovati što je on napravio

DWAYNE THE ROCK JOHNSON imao je najbolji odgovor kad ga je jedna tinejdžerica pozvala na maturalni ples.

U snimci koju je objavila na Twitteru, Katie Kelzenberg iz Minnesote pitala je The Rocka hoće li s njom na maturalni ples, a nekoliko dana kasnije dobila je i odgovor i to dok je bila na nastavi, preko razglasa.

“Sigurno se pitate što The Rock radi na razglasu? Pa, šaljem poruku vrlo posebnoj mladoj dami, a njezino ime je gospođica Katie Kelzenberg”, začulo se, a tinejdžerica nije mogla vjerovati čemu svjedoči.

Iako je The Rock djevojci objasnio kako ne može doći na maturalnu zabavu jer će biti na Havajima gdje snima svoj novi film, Jungle Cruise, to ga nije spriječilo da joj pripremi iznenađenje života. Naime, glumac je unajmio lokalno kino “da Katie i njezina najbliža 232 prijatelja i obitelj mogu uživati u posebnoj projekciji filma Rampage”.

Dwayne "The Rock" Johnson surprises SAHS student

Stillwater Area High School senior Katie Kelzenberg had quite the surprise this morning. She received a special message from actor Dwayne The Rock Johnson. Last week, Katie asked Johnson to prom on Twitter. Today he sent a special message via the morning announcements at school. Unfortunately, he wasn’t able to accept her invite because he is shooting a movie in Hawaii. Instead, he rented out an entire theater for Katie and her friends, along with students from SAHS, to watch his latest movie Rampage. #PonyPride

Gepostet von Stillwater Area High School am Freitag, 20. April 2018

“I sve besplatne kokice, slatkiši i sokovi koje školarci mogu konzumirati. Tvoj novac nije dobar, Katie, sve je na račun ujka D.J.-a”, napisao je na Instagramu, a mnogi su ga prozvali legendom.

“Nisam mogla vjerovati. Toliko sam bila uzbuđena”, rekla je tinejdžerica za Pioneer Press. “Samo razmišljam o tome kako me vidio i kako zna tko sam. Sviđa mi se to što komunicira s fanovima toliko dobro. Utroši vrijeme iz svog dana da se poveže s njima”, dodala je.

Related posts