Špijun iz Indije kojeg je RTRS prozvao da radi za britance, oženjen za Suzanu iz SNSD-a

Lice koje su u ekskluzivnoj vijesti režimski mediji ATV i RTRS „razotkrili“ kao jednog od 40 britanskih stručnjaka za obojene revolucije koji su, kako navode, došli da ruše RS, je suprug članice SNSD-a Vukojević Suzane iz Teslića.

Pravi identitet ovog „navodnog britanskog špijuna“ je Semjuel Solomon Sumant, suprug prosvjetnog radnika Vukojević Suzane iz Teslića.

Pored toga netačna je i tvrdnja navodnih „izvora bliskih jednoj obavještajnoj službi u regionu“, na koje se pozivaju ATV i RTRS, da je Samjuel u RS došao prije tri mjeseca sa namjerom da organizuje obojene revolucije, jer je on sa Vukojevićevom u braku duže od tri godine.

Srpskog zeta Sajuela su tako izvori iz obavještajnih službi, znanih samo ATV i RTRS, okarakterisali kao sposobnog operativca, treniranog za jačanje političkog uticaja putem modernih kanala komunikacije.

Sa druge strane Samjuela građani Teslića opisuju kao veoma vijedrog i dobronamjernog čovjeka, koji je iz daleke Indije na naše prostore došao u potrazi za ljubavi, koju je na kraju i pronašao u Tesliću.

Brak između stanovnika daleke Indije i Teslićanke nije mogao ostati neprimjećen i svojevremeno je privukao veliku pažnju stanovnika Teslića, piše BNTV.

Upravo zato je začuđujuće da su baš u tamnoputom akteru ove dirljive ljubavne priče, obavještajne službe i režimski mediji prepoznali jednog od 40 nevidljivih Britanaca sa kojima predsjednik RS Milorad Dodik i vrh vlasti mjesecima plaši narod u Srpskoj.

oslobodjenje.ba

Related posts