Šokantna izjava majke slovenskog monstruma: Ne bih dala da mi neko psuje majku

Slovenski mediji otkrivaju detalje ubistva 26-godišnjeg Andreja, koje je potreslo Sloveniju.

Dvojici monstruma, 20-godišnjem Alešu Olovci i 29-godišnjem Martinu Kovaču prijeti 15 godina zatvora, no Slovenci su na Facebooku otvorili stranicu “Svi mi koji želimo da ubice iz Krškog dobiju doživotni zatvor”. Zasad imaju 7.300 lajkova. Na stranici su objavili fotku ubica s pitanjem – trebaju li Martin i Aleš dobiti doživotnu kaznu, te zatražili sve koji su za da lajkaju i šeraju fotografiju. Zasad imaju 9 hiljada lajkova i 5.400 šerova.

Autor teksta u Slovenskim novicama danas se pita kakva se to zvijer skriva u čovjeku kada se može tako okrutno ponijeti prema prijatelju.

Brat ubijenoga za 24ur.com kazao je kako su ga u ponedjeljak ujutro zvale ubice. No, nije se javio. Sada se pita jesu li mu htjeli reći za brata ili su ga htjeli izvesti van i njega napasti. Teško mu je. Kaže kako se nije javio zato što mu nije palo na pamet da bi se išta hitno moglo događati, a ujutro se morao dići na posao. Za svog brata kaže kako je bio miran mladić, uvijek spreman pomoći.
Majka Aleša Olovca

Majka Aleša Olovca pred slovenskim kamerama kazala je da je očito da mu je neko “digao živce” te da je zato to učinio. “Ne bi to učinio iz čistog mira”, dodaje ona. Na komentar da je Aleš navodno pretukao Andreja jer je ružno govorio o njoj, kazala je da ni ona ne bi dopustila da neko o njenoj majci govori ružno te da bi isto bila spremna boriti se. “Ne bih dala da mi neko psuje majku”, dodala je.

Related posts