Slovenac tvrdi da putuje kroz vrijeme: "Komunicirao sam sa ljudima iz budućnosti"

David iz Slovenije tvrdi kako je “vremenski putnik”, te da je u realnom vremenu putovao u više navrata, čak do 45. stoljeća, što bi bilo negdje između 4001. i 5000. godine. Kaže da je, između ostalog, putovao svijetom kako bi upoznao ljude koji razumiju kako finkcioniše putovanje kroz vrijeme.

Čovjek, koji se predstavio kao David, kazao je kako je inspirisan Nikolom Teslom, a u razgovoru za ApexTV pričao je o svojim “avanturama u vremenu i prostoru”.

On tvrdi da je prije osam godina počeo graditi vremensku mašinu, te da se susreo sa mnogim drugim “vremenskim putnicima” širom svijeta koji su mu pomogli da napravi svoj uređaj.

David naglašava kako je nakon obimnih istraživanja i konsultacija uspio naporaviti mašinu koja izgleda kao hard disk.

– Tokom istraživanja prošao sam cijeli svijet i našao činjenice. Upoznao sam osobu koja je imala ranu na glavi od laserskog oružja. Druga osoba pokazala mi je fotografiju iz 35. stoljeća. U Francuskoj sam sreo čovjeka koji je čak napravio vremensku mašinu. Rekao mi je da je mašinu napravio prije tri godine, te da je od tada putovao samo 40 puta – kazao je David.

Dodao je kako mašina može da izazove mnogo boli njegovom tijelu i da mu je jednom ostavila ranu na glavi. Kako je ispričao, mašina mu dozvoljava da putuje samo u budućnost, ali mu je omogućeno da svjedoči nekim prilično zapanjujućim stvarima, piše indy100.com.

– Prvo putovanje sa mojom mašinom tajalo je 20 sekundi. Onda sam počeo produžavati vrijeme i vidio sam mnogo zanimljivih stvari. Čak sam vidio i vanzemaljce koji žive među nama. Komunicirao sam sa ljudima iz budućnosti. Želio sam prenijeti činjenice, ali sam shvatio da da moj pronalazak može donijeti štetu i zlo – tvrdi David.

Kako tvrdi, vidio je zgrade sa više od 500 spratova i leteće automobile. Ipak, u njegovoj priči postoji mnogo nedoslijednosti, jer nakon što je rekao da je posjetio 45. stoljeće, dodao je kako njegovom mašinom može putovati samo do 38. stoljeća.

Related posts