Severina i Igor Kojić saslušani u policiji

Severina (44) i njen suprug Igor Kojić (29) saslušani su danas u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podnio Milan Popović.

Naime, bivši Severinin partner podnio je prijavu protiv pjevačice i njenog supruga zbog fotografija koje je Kojić objavljivao na društvenim mrežama. Riječ je o fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra (5). Ove navode potvrdio je njezin menadžer Tomica Petrović.

“Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu kaznenu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz. Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu. Obje krivične prijave su odbijene kao neosnovane, a sudski spor je izgubio. Naime, Sektor kriminalističke policije je dana 12.12.2016., Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Milana Popovića za kazneno djelo pokušaja oduzimanja djeteta pa je za pretpostaviti da Milan Popović diže prijave protiv Severine i njenih bližnjih, kako bi se stvorio dojam da je ona ta koja krši zakon. Sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i na žalost ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu”, rekao je Petrović.

Ubrzo se oglasio i Milan Popović koji Petrovićevu izjavu smatra nedopustivom.

“Nedopustivo je da estradni menadžer na bilo koji način komentariše moga sina, njegov odgoj i odrastanje. To je skandalozno i ja se upravo protiv toga borim, borim se protiv medijske eksploatacije svoga sina. Aleksandar nije ničiji estradni ni medijski projekt, nije i neće biti ničija propagandna igračka”, izjavio je Popović za Jutarnji list.

“Prava svog sina štitim na sudu kojem sam podneo tužbe protiv takvih zlouptreba, tražeći njegovu punu zaštitu i pravo na odrastanje s oba roditelja”, zaključuje bivši Severinin partner.

Inače. Popović je prije nekoliko dana u jednom intervjuu objasnio razlog podnošenja prijave i tužbi protiv Severine i Igora Kojića.

“Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je spomenuti da su moje tužbe usmjerene isključivo na zaštitu Aleksandra i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmjerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac”, rekao je tada Popović.

“Porodica Kojić je sastavni dio života Severine Kojić. Istina je da sam podnio nekoliko tužbi, a moj cilj je da porodica Kojić ostane sastavni dio Severininog života, a ne i sastavni dio života mog sina”, zaključio je srpski biznismen.

Related posts