Schnitzerov BMW X2 je atraktivniji i snažniji

Bluetooth slušalice su zgodne, a i sve potrebnije jer se pojavljuje veliki broj telefona koji nemaju standardni džek za slušalice.

Ipak, uprkos toj zgodnosti, da li su Bluetooth slušalice bolji izbor od standardnih?

Detaljniji podaci koji se mogu naći na internetu nam nude određene odgovore:

1. Svaki Bluetooth codec posjeduje mjerljive probleme sa kvalitetom

Njemački tuner AC Schnitzer svoju je pažnju posvetio BMW-ovom crossoveru X2.
Iako standardni BMW X2 izgleda atraktivno kad izađe iz fabrike, AC Schnitzer je ipak uspio da ga učini atraktivnijim, “oštrijim” i više sportskim, a osim estetike crossover je dobio poboljšanja koja se odnose na ovjes, aerodinamiku i performanse.

Tuner je pripremio prednji spliter sa trouglastim elementima koji povećava downforce i trakciju, stražnji spojler, sportske opruge kojima se automobil može spustiti za 20 do 35 mm ovisno o željama kupca. Komponente na stražnjem dijelu su dostupne u tri opcije, karbonske, hromirane i crne. Također, moguće je izabrati između 19 i 20-inčnih AC1 laganih naplataka od legura.

Unutrašnjost je AC Schnitzer ukrasio aluminijskim detaljima koji su vidljivi na lopeticama iza upravljača za promjenu brzina, papučicama i BMW iDrive Controlleru.

Naravno, najviše pažnje privlače performanse, tako da je tuner snagu povećao sa 190 na 222 KS. Garancija vrijedi pet godina.

Related posts