Sarajlija “izumio” novu metodu za čuvanje parking mjesta

“Borba” za parking mjesta u BiH svakoga dana sve je teža. Vozači u našoj zemlji koji svoje četvorotočkaše ostavljaju na parkinzima svaki dan su u dilemi, muči ih pitanje da li će naći slobodno mjesto na lokaciju na kojoj su jučer ostavili svoje vozilo, ili da traže drugi parking.

Ipak, “dovitljivi” građani ništa ne prepuštaju slučaju, pa tako odgovarajuća parking mjesta rezervišu i čuvaju kao “oči u glavi”.

Mjesto za parkiranje koje im odgovara zauzimaju tako što na njih ostavljaju cjepanice, stolice… Međutim, ovaj vozač otišao je i korak dalje. Dao je mašti na volju, pa je parking mjesto u Sarajevu “rezervisao” daskom za peglanje.

parking-daska-za-peglanje

Kako je došao na ovu ideju, šta je želio da postigne pitanje je. Međutim, ukoliko je ovaj vozač, pod uslovom da je muškarac, dasku iznio iz kuće ili stana, poznavajući žene, ne piše mu se dobro, kada njegova supruga skonta da joj nedostaje jedan dio namještaja.

Možda je ipak ovaj duhoviti građanin na ovaj način samo želio da nasmije „raju“. Ukoliko je tako, sasvim sigurno smo da je njegova misija ispunjena.

Related posts